Nem-Sur

  • Produkt til surdej med enzymer, til nem fremstilling af lækre hjemmebagte rugbrød.
  • Glem alt om besværlige surdeje der skal passes og plejes flere uger.
  • Røres sammen med kerner, vand og salt.
  • Sættes på køl til dagen efter.
  • Æltes med øvrige ingredienser og lægges i rugbrødsform.
  • Tag formen ud af køleskabet, sæt i ovnen på 180 grader til rugbrødet er færdigt.

 

Flere detaljer

89,00 kr.

Med produktet Nem-Sur kan alle med garanti bage et rigtig lækkert rugbrød!

Nem-Sur er i pulverform, og indeholder alt der er nødvendigt til en perfekt afstemt surdej som er basis i ethvert rugbrød.

Nem-Sur har en lang række fordele fremfor en tidskrævende, og ofte vanskelige surdej. Nem-Sur laves gang for gang dagen før den skal bruges, og derfor er der ingen risiko for overgæring eller for meget/lidt syrlighed i rugbrøddet.

Med Nem-Sur får brøddet en perfekt struktur, dejlig skorpe og brøddet er 100% skærefast selvom man har rigtig mange kerner i.

Sammen med Nem-Sur medfølger en nem udførlig opskrift på et rigtig lækkert softkerne rugbrød.

Når man først har bagt og smagt dette rugbrød hjemme i køkkenet, er det slut med at ofre store summer på bagerens rugbrød.

Nettoindhold: 300 gram (Der bruges ca. 20 gram pr. kg. færdig rugbrød.)

Derudover skal man naturligvis have de alm. ingredienser som rugmel, fuldkornsmel, hvedemel, salt, gær mv.