• Tilbud!
  • -15%
  • Ny

Optimax bagepakken

168,00 kr.
142,80 kr. Spar 15%
Reference:

Den optimale kombination af enzymer til den bedste bageoplevelse. Optimax gør dejen mere luftig, bedre hæve-evne og pizzaenzymer til at gøre dejen legende let at arbejde med.

Bag de bedste og nemmeste pizzaer, det lækreste brød hjemme hos dig selv. Brug begge dele i dit wienerbrødsdej og oplev hvordan du kan få oplevelsen af at tage bagerbrød ud af din egen ovn.

Antal
På lager !

 

Vi sender dine vare hurtigst mulig, ofte samme dag

Optimax bageenzymer

· Gør bagværket let og luftigt

· Øger holdbarheden

· Giver bagværket 15-20% mere volume.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da enzymerne bliver 100% opløst under afbagning.

Meget lille forbrug. Der skal kun tilsættes 1-2% Optimax Bageenzymer iht. melmængden, så til et alm. Brød med 400g mel skal der kun tilsættes 4-8 gram Optimax Bageenzym.

Optimax Bageenzymer er 100% veganske, og helt fri for palmeolie.

Optimax pizzaenzymer

Optimax Pizza Bageenzymer er udviklet specielt til pizzadej.

Pizza bageenzymerne gør dejen silkeblød, og utrolig nem at trykke/trække ud til en perfekt tynd rund pizza UDEN brug af kagerulle!

Hvor en alm. Dej har tendens til at trække sig sammen når man trækker eller ruller den, bevirker pizza bageenzymerne at dejen ikke trækker sig sammen igen efter den er trukket eller rullet.

Samtidig bevirker pizza bageenzymerne at bund og kant bliver lækker sprød.

 Pizza bageenzymerne er udover pizza, særdeles velegnet til wienerbrød, butterdej, og andre deje der kan være vanskelige at arbejde med.

 Enzymerne bliver helt opløst under bagningen, så der ikke er spor af enzymer i det færdigbagte produkt.

Med pizza bageenzymerne kan man lave en rigtig god pizzadej på kun 60 min. Den kan også laves i god tid, og koldhæve hele dagen (eller natten over) så den trækker lidt mere smag.