Gifler str. XXL

1
Store sprøde gifler med blanding af Manitoba og Landmel

Smagfulde Land-Majsstykker str. XL

0
Sprøde lækre majsstykker med smag

Durum Burgerboller

1
  • 470g kold vand
  • 2 tsk. Tørgær
  • 700g manitoba hvedemel
  • 100g fin durum
  • 60g ...

Skagenslapper

0

Skagenslapper

Ingredienser til 10 stk.

  • Lunken v...

Sprøde Baguette

0
Lækre baguettes, eller sandwichbrød om du vil

Majsbrød og majsstykker

0
majsstykker

Bondebrød - Svampesaftigt med sprød skorpe

0
Perfekt til julefrokosten

Sprøde grovhåndværkere med durumkerner

0
Lækre sprøde håndværkere med halv manitoba og halv powerbake.

100% Fuldkorns rundstykker

3
Bag de lækreste luftige fuldkorns rundstykker med Power bake Fuldkornsmel

Sprøde luftige rundstykker str. XL

5

Med vores Optimax bageenzymer, er det nemt at lave rundstykker der er lige så luftige som dem du kan købe ved bageren.

Opskrift til 12 st...

Toastbrød bagt i 5L form med låg

0

Toastbrød bagt i 5L form med låg

Mange køber toastbrød i butikkerne, men det er bare SÅ meget bedre (og nemt) at lave det selv.
Ti...