|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Bondebrød - Svampesaftigt med sprød skorpe
Da der er betydelig mere hvedemel end rugmel i dette brød, syntes jeg ikke man decideret kan kalde det et rugbrød.
Det bliver saftig, blød, og yderst velsmagende med sprød skorpe. Man kan også få blød skorpe om ønsket ved at pakke det ind umiddelbart efter det er bagt.
Brødet er bagt i all-size formen opsat til 12x28cm. Kan æltes i hånden, men 10x nemmere i en god røremaskine.
Surdejen: (blandes sammen i røreskålen og står 10 min.)
100g. Poppede durumkerner
60g. Solsikkekerner
25g. Chiafrø
25g. Hørfrø
40g. Nem-Sur
20g. salt
700g. lunken vand
25-30g. Flydende malt
Nu tilsættes:
10g. Optimax bageenzymer
235g. rugmel
410g. Manitoba mel, eller blot en alm. god hvedemel.
15-18g. tørgær
Det hele æltes, gerne med K-spade i 10-12 min. på mellem hastighed.
Formen samles til 28x12cm. og dejen kommes i. Pres den godt til i formen så det kommer helt ud i alle hjørner, og tryk den så den ikke buler op på midten. Drysses med det du lyster, jeg har brugt majsdrys blandet med hvid birkes
Brødet kan enten hæve dækket til på køkkenbordet (eller et gulv med gulvvarme) til det er vokset med 50% str. eller hæve (raskes) i ovnen på hæveprogram med damp i 45 min.
Herefter bages det ved 185 grader med damp til centrum temperatur er 96-97 grader.
Afkøles, og spises med et par tykke skiver hjemmelavet rullepølse! (evt. andet pålæg hvis du ikke kan lide rullepølse :-) )