-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Spar 30%
-
OBS
Vær obs på dato! Den er mindst holdbar til og med januar 201
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
- KØKKEN
- GAVEKORT
-
Andre varer
-
-
-
Hold varmen
-
-
-
Demovarer og resttilbud
Her kommer løbende tilbud med udgåede varer,
demo-varer, samt andet billigt
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
-
Hvor kan man købe Optimax bageenzymer?
I fysiske butikker:
Meny i Odense, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV (fra 3/11)
Meny i Rønde, Hovedgaden 49, 8410 Rønde (fra 30/10)
Meny i Frederikshavn,H.C. Ørstedsvej 5, (fra 30/10)
Meny i Valby, Gammel Køge Landevej 6, 2500 Københav
Inco i KBH, Flæsketorvet 84A, 1711 København
Inco i Århus, Blomstervej 5, 8381 Tilst
Grillbutikken, Ormslevvej 490, 8260 Viby J
Kagegrisen Hovedgaden 9C, 5853 Ørbæk
Ægte Streetfood Ålborggade 22, 8000 Århus C. Telefon 31319599 (9-21)
Online kan det pt. købes ved:
Bagetid.dk
Kagegrisen.dk
grillbutikken.dk
-
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Tilbud lige NU
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade poser til DZ-280
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Bondebrød - Svampesaftigt med sprød skorpe
Da der er betydelig mere hvedemel end rugmel i dette brød, syntes jeg ikke man decideret kan kalde det et rugbrød.
Det bliver saftig, blød, og yderst velsmagende med sprød skorpe. Man kan også få blød skorpe om ønsket ved at pakke det ind umiddelbart efter det er bagt.
Brødet er bagt i all-size formen opsat til 12x28cm. Kan æltes i hånden, men 10x nemmere i en god røremaskine.
Surdejen: (blandes sammen i røreskålen og står 10 min.)
100g. Poppede durumkerner
60g. Solsikkekerner
25g. Chiafrø
25g. Hørfrø
40g. Nem-Sur
20g. salt
700g. lunken vand
25-30g. Flydende malt
Nu tilsættes:
10g. Optimax bageenzymer
235g. rugmel
410g. Manitoba mel, eller blot en alm. god hvedemel.
15-18g. tørgær
Det hele æltes, gerne med K-spade i 10-12 min. på mellem hastighed.
Formen samles til 28x12cm. og dejen kommes i. Pres den godt til i formen så det kommer helt ud i alle hjørner, og tryk den så den ikke buler op på midten. Drysses med det du lyster, jeg har brugt majsdrys blandet med hvid birkes
Brødet kan enten hæve dækket til på køkkenbordet (eller et gulv med gulvvarme) til det er vokset med 50% str. eller hæve (raskes) i ovnen på hæveprogram med damp i 45 min.
Herefter bages det ved 185 grader med damp til centrum temperatur er 96-97 grader.
Afkøles, og spises med et par tykke skiver hjemmelavet rullepølse! (evt. andet pålæg hvis du ikke kan lide rullepølse :-) )
Tilføj en ny kommentar