• Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød

Optimax V2 Bageenzymer 300g

89,00 kr.
89
Reference:

Optimax® Ver. V2. Optimax V2 bageenzymer er et nyt forbedret produkt af vores tidligere Optimax bageenzymer. Optimax V2 bageenzymer er et videre/specialudviklet produkt, som vi fremstiller og udvikler i samarbejde med Novozymes. Forbedret dejstabilitet, og stort set lugtfri.

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Optimax bageenzymer hjælper endvidere med at give bagværket en flot krumme, og samtidig forlænger det holdbarheden med flere dage. Dosering er kun 15-20 gram pr. KILO MEL.

Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen "brød bagt med bageenzymer" hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af vore unikke bageenzymer.

Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten. 

 

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Netto Indhold: 300g

Til ca. 50 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 300 rundstykker.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15-20 gram pr. kilo mel.)

Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur. Gerne i køleskab.

Indeholder:Udvalgte Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten.

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur