• Tilbud!
Infrarød indendørs bordgrill
  • Infrarød indendørs bordgrill
  • Infrarød indendørs bordgrill
  • Infrarød indendørs bordgrill
  • Infrarød indendørs bordgrill
  • Infrarød indendørs bordgrill

Infrarød indendørs bordgrill

1.249,00 kr.
1249
Reference:

Infrarød grill til indendørs brug, uden røggener og fedtsprøjt.  Det unikke 3D infrarøde grillsystem, gør at varmen koncentreres KUN i grillområdet og de ting der ligger på grillen. 100% garanti for ultimativ hygge med venner og familie, uanset om det er nytårsaften eller blot en blæsende og regnfuld dag. Leveres med 2 grillplader 1 rund, 1 firkantet.

Læs mere underneden..

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Det infrarøde system betyder at det kun er maden der bliver ramt af de infrarøde stråler, og ikke den omkringliggende luft og ting udenfor grillområdet. Det betyder der ikke bruges energi på at opvarme andet end grillristen samt de ting der ligger herpå. De infrarøde stråler er +400 grader lige under varmehovedet, og det betyder at alle partikler, os, røg simpelthen bliver brændt af så der ikke udvikles nogen nævneværdig røg eller os som fra en gasgrill eller anden type grill.

De infrarøde stråler er 100% ufarlige.

Der kan grilles indendørs med god samvittighed uden fare for kulilte eller røgforgiftning, og pladerne til grillen er med slipnem overflade så opvasken klares med et smil. Den er meget billig i drift pga. det infrarøde patenterede system.

Med grillbutikkens infrarøde grill kan du nyde grillmad året rundt uanset vejret.

Der kan grilles stort set alt det man kan på en udendørsgrill, men de store ting som en hel and, hel kylling mv. må stadig udenfor.

Det unikke 3D infrarøde grillsystem, gør at varmen koncentreres i kun grillområdet og evt. fedt, marinade mv. render ud gennem en slange i bunden hvor man sætter en lille underkop eller lign. til at opsamle.

100% garanti for ultimativ hygge med venner og familie, uanset om det er nytårsaften eller blot en blæsende og regnfuld dag.

Brunchplade til grillen kan tilkøbes for kr.99,- ved at klikke her

Specifikation

Effekt: 1400W

Spænding: 220v / 50Hz

Diameter rund grillplade: 37cm

Firkantet plade Størrelse: 28 * 31cm (ekstra tilbehør)

1. stort grillareal trods den lille størrelse på grillen.

2.Non-stick, let at rengøre

3.fremstillet af en aluminiumslegering der varmer hurtigt og sender varmen opad fra

5. ÉN grill er rigelig stor op til 6-8 sultne personer