• -700,00 kr.
  • Ny

Spice Diavola 16" gas pizzaovn

4.299,00 kr.
3.599,00 kr. Spar 700,00 kr.
Reference:

Italiensk kvalitets gas pizzaovn. Introduktionstilbud incl. låge, og monteret med den unikke 25mm Capasulla Biscotto stenbund håndlavet i Napoli. Varmer op til 500 grader på ca. 15 min. og bager de mest fantastiske pizzaer der nemt kan måle sig med pizzaer lavet i træfyrede pizzaovne. Indvendig mål på 40x40cm. gør det muligt at lave store pizzaer. Gratis fragt! (DK)

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer hurtigst mulig

Introduktionstilbud incl. Biscotto sten og frontlåge.

Vi får ovnene direkte fra Italien, og Italienerne kan altså noget særligt når vi snakker pizza fremstilling. Ovnen med sin unikke patenterede rørbrænder, sikrer en ens og jævn varme over hele bunden. Tunellen rundt om ovnen er fremstillet med 5cm. ildfast isolering, som både sikrer en god og ens varmefordeling, men samtidig gør ovnen økonomisk i brug da den bruger ca. 40% mindre gas end andre ovne uden isolering i samme størrelse. I bunden monteres den medfølgende 10mm isoleringsplade under biscotto stenen.

I stedet for de alm. cordeirit sten, er denne model udstyret med en 25mm Capasulla Biscotto stenbund. Stenen anvendes i flere proff. Italienske pizzaovne, og er ubetinget den bedste sten man kan have i en pizzaovn. Stenen er også fremstillet/brændt i Italien, og den adskiller sig fra alm. sten med sin evnen til at opretholde en balanceret, ens, og jævn varme hvilket sikrer en perfekt bagt bund der ikke bliver sort, eller bliver færdig før toppen er bagt.

·         Opvarmningsid: 15 minutter (når låg anvendes)

·         Temperatur max: 500 ° C

·         Pizza tilberedningstid: fra 60 sekunder (Neapolitan style)

·         Stenens bageareal: 40x40 cm.

·         Bygget i ren kvalitets rustfri stål. (ikke noget pulverlakeret jern)

·         Mål: Bredde 44 cm - Dybde 51 cm - Højde 33 cm, Vægt ca. 20 kilo.


·         Højde i åbning: 14.5 cm

·         25mm. Casapulla Biscotto stenbund samt 10mm ildfast isoleringsplade plade til under stenen.

·         6 Kw. kraftig rustfri rørbrænder.
·         Integreret sikkerheds termokobling.

·       5cm. isolering i top af tunnel der gør den både ekstrem effektiv samt billig i drift

Leveres incl. gasslange, 2 spændebånd og en regulator med gevind. Vil du bruge en alm. 11kg flaske skal du blot montere en standard lynkobling i stedet.


Leveres komplet, du skal blot selv skrue benene på samt samle lågen med håndtag og varmebeskyttelse.

Manualen er udover Italiensk også på engelsk.. Husk at læse den, og vær obs. på at ovnen incl. Biscotto stenen skal varmes stille og roligt op før den endelig tages i brug ved høj varme. Vejledning til dette fremgår i manualen.

·       

Du vil eventuelt også synes om