All-size form til rugbrød og franskbrød

299,00 kr.
299
Reference:

Justerbar rugbrødsform hvor du selv bestemmer hvor bredt, langt, og højt dit rugbrød skal være. kan samles fra 9 til 12 cm. bredde, op til 36cm. længde. Højde op til 12cm.

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Formen består af 5 dele der kan samles til mange størrelser. Alle dele i meget kraftig rustfri stål der tåler maskinopvask mv. Læs mere underneden

Med denne form kan du bage rugbrød, i lige den størrelse du og din familie bedst kan lide. Finder du en opskrift på nettet eller i en kogebog behøves du ikke længere bekymre dig om din form passer til mængden.

Med det medfølgende skot, kan du også bage 2 mindre  (evt. forskellige typer) rugbrød på 18cm. længde.

De fleste rugbrødsforme har skrå sider (for at producenten kan stable dem for lettere transport) men det er bare ikke sagen at have et rugbrød der ikke har samme bredde i top og bund. Denne har helt lodrette sider når den er samlet, og når den ikke er samlet fylder den kun 1 cm. i højden.

Da det er ren rustfri stål, skal formen have godt med fedtstof så brødet ikke hænger fast. Jeg anbefaler vores Dübörg fedtspray, som er ubetinget den bedste på markedet (bruges i alle proff. bagerier)

Formen har ingen bund, så den skal stå på en bageplade evt. med bagepapir. Den kan også stå på en hulplade hvis du f.eks bruger den til franskbrød som gerne må få noget damp gennem.

Relaterede varer