-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Spar 30%
-
OBS
Vær obs på dato! Den er mindst holdbar til og med januar 201
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
- KØKKEN
- GAVEKORT
-
Andre varer
-
-
-
Hold varmen
-
-
-
Demovarer og resttilbud
Her kommer løbende tilbud med udgåede varer,
demo-varer, samt andet billigt
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
-
Hvor kan man købe Optimax bageenzymer?
I fysiske butikker:
Meny i Odense, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV (fra 3/11)
Meny i Rønde, Hovedgaden 49, 8410 Rønde (fra 30/10)
Meny i Frederikshavn,H.C. Ørstedsvej 5, (fra 30/10)
Meny i Valby, Gammel Køge Landevej 6, 2500 Københav
Meny i Sæby, Stygge Krumpens Vej 2
Superbrugsen i Auning, Centervej 6, 8963 Auning
Inco i KBH, Flæsketorvet 84A, 1711 København
Inco i Århus, Blomstervej 5, 8381 Tilst
Grillbutikken, Ormslevvej 490, 8260 Viby J
Ægte Streetfood Ålborggade 22, 8000 Århus V
Online kan det pt. købes ved:
Bagetid.dk
Kagegrisen.dk
Detbedstebroed.dk
grillbutikken.dk
-
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Tilbud lige NU
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade poser til DZ-280
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Sprøde Baguette
Baguette er egentlig et forkert navn til disse, for i Frankrig skal et baguette vejes af på 250 gram for at må sælges som "baguette"
Derimod må man veje dejen af på 120 gram og kalde dem for La Ficelle, så dette er mere korrekt La ficelle da dejen er vejet af på 138 gram. pr. flute.. :-)
Opskriften er simpel:
- 300ml. lunken vand
- 500g Gran Farino Baguette
- 1 tsk. tørgær
- 1/2 tsk. salt
- 1 tsk. Optimax Bageenzymer
Æltes på maskine ved relativ lav hastighed i 14 min.
Lad dejen hvile i skålen 10 min, og virk (form) dem aflang på 20-22cm.
Dæk med plast i 20 min. og sæt dem herefter i ovnen på ca. 35 grader i 55 min. med damp (eller en gryde/pande med kogende vand i bunden hvis du ikke har dampfunktion)
Efter 55 min. åbner du ovnen og laver forsigtigt 2-3 snit i hver uden at røre ved dejen!
Skru ovnen op på 230 grader (med damp eller gryden) og hold øje.. Så snart ovnen rammer 230 grader skruer du ned på 210 grader og slukker dampen (fjerner gryden).
Bages nu ved 210 grader i 10-12min. tages ud og afkøles på rist.
Kommentar
Tilføj en ny kommentar