|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
På udkig efter en hurtig elektrisk foldecykel? Tjek vores anden webshop foldecyklen.dk
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Sprøde Baguette
Baguette er egentlig et forkert navn til disse, for i Frankrig skal et baguette vejes af på 250 gram for at må sælges som "baguette"
Derimod må man veje dejen af på 120 gram og kalde dem for La Ficelle, så dette er mere korrekt La ficelle da dejen er vejet af på 138 gram. pr. flute.. :-)
Opskriften er simpel:
- 300ml. lunken vand
- 500g Gran Farino Baguette
- 1 tsk. tørgær
- 1/2 tsk. salt
- 1 tsk. Optimax Bageenzymer
Æltes på maskine ved relativ lav hastighed i 14 min.
Lad dejen hvile i skålen mindst 10 min. og virk (form) dem aflang på 20-22cm.
Sæt dem herefter i ovnen på ca. 35 grader i en times tid. med damp (eller en gryde/pande med kogende vand i bunden hvis du ikke har dampfunktion)
Skru ovnen op på 230 grader (med damp eller gryden) og hold øje.. Så snart ovnen rammer 230 grader skruer du ned på 210 grader og slukker dampen (fjerner gryden).
Bages nu ved 210 grader i 10-12min. tages ud og afkøles på rist.