|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Durum Burgerboller
- 470g kold vand
- 2 tsk. Tørgær
- 700g manitoba hvedemel
- 100g fin durum
- 60g semulje
- 40ml. rapsolie
- 1 æg
- 1 tsk. Salt
- ca. 10g Optimax Bageenzymer
Alle ingredienser hældes i røremaskinen, og dejen æltes på mellemhastighed 12-15 min. til den er blød og glat.
Hviler i skålen 10 min. og vejes af på 118-120 gram. pr. stk. Virkes op til kugler som trykkes flade, dyppes i en dyb tallerken med kold vand, og trykkes i en tallerken med f.eks topping af sort sesam blandet med durummel.
Sættes på hulplade, og hæver under plast ved stuetemperatur et par timer til dobbelt str.
Pladen sættes ind i kold ovn, og ovnen startes op på 190 grader. Når burgerbollerne har en pæn farve tages de ud.
Nb. Hvis bollerne er svære at trykke flade, så lad dem stå under plast 10 min. Og læg evt. et stykke bagepapir på bordet, bollen på, bagepapir ovenpå, og tryk dem flade med et tykt skærebræt.