Vores Blog - Forsendelse og afhentningOm grillbutikken info@grillbutikken.dk

Durum Burgerboller

Ingen kommentarer Opskrifter

Lækre burgerboller der er bløde indvending og har en tynd sprød skorpe.

470g kold vand

2 tsk. Tørgær

700g manitoba hvedemel

100g fin durum

60g semulje

40ml. rapsolie

1 æg

1 tsk. Salt

ca. 10g Optimax Bageenzymer

Alle ingredienser hældes i røremaskinen, og dejen æltes på mellemhastighed 12-15 min. til den er blød og glat.

Hviler i skålen 10 min. og vejes af på 118-120 gram. pr. stk. Virkes op til kugler som trykkes flade, dyppes i en dyb tallerken med kold vand, og trykkes i en tallerken med f.eks topping af sort sesam blandet med durummel.

Sættes på hulplade, og hæver under plast ved stuetemperatur et par timer til dobbelt str.

Pladen sættes ind i kold ovn, og ovnen startes op på 190 grader. Når burgerbollerne har en pæn farve tages de ud.

Nb. Hvis bollerne er svære at trykke flade, så lad dem stå under plast 10 min. Og læg evt. et stykke bagepapir på bordet, bollen på, bagepapir ovenpå, og tryk dem flade med et tykt skærebræt.

Tilføj en ny kommentar