-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Spar 30%
-
OBS
Vær obs på dato! Den er mindst holdbar til og med januar 201
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
- KØKKEN
- GAVEKORT
-
Andre varer
-
-
-
Hold varmen
-
-
-
Demovarer og resttilbud
Her kommer løbende tilbud med udgåede varer,
demo-varer, samt andet billigt
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
-
Hvor kan man købe Optimax bageenzymer?
I fysiske butikker:
Meny i Odense, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV (fra 3/11)
Meny i Rønde, Hovedgaden 49, 8410 Rønde (fra 30/10)
Meny i Frederikshavn,H.C. Ørstedsvej 5, (fra 30/10)
Meny i Sæby, Stygge Krumpens Vej 2
Meny i Hjørring, Frederikshavnsvej 42, 9800 Hjørring
Superbrugsen i Auning, Centervej 6, 8963 Auning
Inco i KBH, Flæsketorvet 84A, 1711 København
Inco i Århus, Blomstervej 5, 8381 Tilst
Grillbutikken, Ormslevvej 490, 8260 Viby J
Ægte Streetfood Ålborggade 22, 8000 Århus C
Meny i Ålborg, Otto Mønsteds Vej 1, 9200 Aalborg SV
Online kan det pt. købes ved:
Bagetid.dk
Kagegrisen.dk
Detbedstebroed.dk
grillbutikken.dk
-
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Durum Burgerboller
- 470g kold vand
- 2 tsk. Tørgær
- 700g manitoba hvedemel
- 100g fin durum
- 60g semulje
- 40ml. rapsolie
- 1 æg
- 1 tsk. Salt
- ca. 10g Optimax Bageenzymer
Alle ingredienser hældes i røremaskinen, og dejen æltes på mellemhastighed 12-15 min. til den er blød og glat.
Hviler i skålen 10 min. og vejes af på 118-120 gram. pr. stk. Virkes op til kugler som trykkes flade, dyppes i en dyb tallerken med kold vand, og trykkes i en tallerken med f.eks topping af sort sesam blandet med durummel.
Sættes på hulplade, og hæver under plast ved stuetemperatur et par timer til dobbelt str.
Pladen sættes ind i kold ovn, og ovnen startes op på 190 grader. Når burgerbollerne har en pæn farve tages de ud.
Nb. Hvis bollerne er svære at trykke flade, så lad dem stå under plast 10 min. Og læg evt. et stykke bagepapir på bordet, bollen på, bagepapir ovenpå, og tryk dem flade med et tykt skærebræt.
Kommentar
Tilføj en ny kommentar