|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Sprøde grovhåndværkere med durumkerner
Ingredienser til 12 stk.
- Lunken vand 280g
- Manitoba mel 210g
- Tørgær 1 tsk.
- Powerbake fuldkornshvede 210g
- Optimax bageenzymer 8-9g
- Salt 10g
- Durumkerner 50-55g
Hæld vand i ælteskålen og rør sammen med gær. Tilsæt alt resten og ælt på laveste hastighed i ca. 15 min.
Lad dejen hvile i skålen 15-20 min. og rul/tryk den herefter ud til ca. 2cm. tykkelse. Del dejen med en kniv eller pizzaskærer til 12 stykker. Fold evt. de skarpeste hjørner på stykkerne ind under dejen.
Hvert stykke tages i bunden med 3 fingre og dyppes halvt op med vand, og herefter et godt tryk ned i en skål/tallerken med blå birkes.
Sættes på hulplade, og hviler tildækket med plast ca. 30 min.
Pladen sættes i ovnen på 30-40 grader med damp, og har du ikke dampfunktion i ovnen sættes et fad med kogende vand i bunden. Lad det stå 40 min. hvorefter dampen slukkes (fadet fjernes) og ovnen skrues op på 210 grader (imens stykkerne forbliver i ovnen)
Fra der skrues op går der ca. 24 min. til de er færdige, men hold øje og tag dem ud når de er pænt brune.
Undervejs kan man lukke ovndøren op et par gange for at få alt damp ud, men først efter de begynder at tage en smule farve!
Tages ud og sættes på en rist til afkøling.
Nu er der ekstra sprøde rundstykker med garanti :-)