-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Spar 30%
-
OBS
Vær obs på dato! Den er mindst holdbar til og med januar 201
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
- KØKKEN
- GAVEKORT
-
Andre varer
-
-
-
Hold varmen
-
-
-
Demovarer og resttilbud
Her kommer løbende tilbud med udgåede varer,
demo-varer, samt andet billigt
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
-
Hvor kan man købe Optimax bageenzymer?
I fysiske butikker:
Meny i Odense, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV (fra 3/11)
Meny i Rønde, Hovedgaden 49, 8410 Rønde (fra 30/10)
Meny i Frederikshavn,H.C. Ørstedsvej 5, (fra 30/10)
Meny i Valby, Gammel Køge Landevej 6, 2500 Københav
Inco i KBH, Flæsketorvet 84A, 1711 København
Inco i Århus, Blomstervej 5, 8381 Tilst
Grillbutikken, Ormslevvej 490, 8260 Viby J
Kagegrisen Hovedgaden 9C, 5853 Ørbæk
Ægte Streetfood Ålborggade 22, 8000 Århus C. Telefon 31319599 (9-21)
Online kan det pt. købes ved:
Bagetid.dk
Kagegrisen.dk
grillbutikken.dk
-
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Tilbud lige NU
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade poser til DZ-280
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
100% Fuldkorns rundstykker
Vores Power bake fuldkornsmel har hele 14% proteinindhold, og sammen med optimax bagenzymer kan man bage ren fuldkorns magi.
Brødet bliver dejlig luftigt selvom det er ren fuldkorn.
Opskrift til 12 stk. luftige fuldkornsstykker rundstykker:
- 500g Power bake
- 350ml vand ca. 35 grader.
- 12g Optimax bageenzymer
- 15g tørgær
- 12g salt
- 1 tsk. hvedesur
Vand og gær røres 1 min. Resten tilsættes, og der æltes 12-15 min. på laveste hastighed.
Dejen hviler i skålen 10 min. og dejen deles nu ud i 12 stykker på 75 gram.
Stykkerne formes til til kugler ligesom når man spænder en dej op til pizzaklumper, altså med et godt spænd i overfladen. dejklumperne trykkes lidt ud til de ca. er 2 cm. høje.
Hver klump tages i bunden med 4 fingre, dyp dem i en tallerken med ca. 1,5cm kold vand, og herefter et tryk ned i en anden tallerken fyldt med blå birkes.
Stykkerne sættes på hulplade, og hviler tildækket på køkkenbordet min. 15 min. Gerne længere. De kan også formes om aftenen og stå tildækket om natten og bages om morgenen. Vælger du at lave dejen om aftenen bør gærmængden reduceres til 8 gram.
Stykkerne sættes ind i ovnen på ca. 40 grader med damp. Har du ikke dampovn kan du sætte et fad i bunden med kogende vand.
Lad dem stå ved 40 grader i 40-45 min. og skru nu ovnen op på 190 grader (gerne varmluft med damp) rundstykkerne SKAL forblive i ovnen under opvarmning!
Bag stykkerne ca. 30 min. til de er flotte brune på toppen.
Kommentar
Tilføj en ny kommentar