|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Morgenstykker med Landmel og Manitoba
Nemme luftige morgenstykker
300g lunken vand
245g Landmel
245g Manitoba mel
1,5 tsk tørgær (rødgær)
1 tsk.Optimax bageenzymer
1 tsk. Hvedesur
1 tsk. sukker
1 tsk. salt.
Hæld den lunkne vand i røreskålen, og tilsæt gær, sukker, og rør det sammen 1 min.
Tilsæt 80% af melet samt bageenzymer og hvedesur.
Ælt 2-3 min. og tilsæt salt.
Tilsæt gradvis resten af melet til dejen slipper skålen.
Tildæk skålen og lad dejen hvile 10 min.
Ud på bordet, og del dejen i 12 klumper.
Virk klumperne op til kugler, og rul dem en smule aflange.
Dyp i en skål med 1 cm. kold vand, og dyp i en skål med ønsket topping. (birkes, eller et mix)
Sættes på hulplade, et snit på langs med ridsekniv og hæver i ovnen ved 35 grader med damp, eller et fad nederst med kogende vand i 55 minutter.
Stykkerne forbliver i ovnen imens der skrues op til 195 grader varmluft med damp - eller med et fad med vand i bunden hvis du ikke har dampovn.
Efter 25-27 min. er stykkerne færdige.