|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Skagenslapper
Skagenslapper
Ingredienser til 10 stk.
- Lunken vand 350g
- Manitoba mel 530g
- Tørgær 1,5 tsk.
- Optimax bageenzymer 10g
- Salt 10g
- Solsikkekerner til bunden
- Som topping har jeg brugt et mix af hvid birkes, blå birkes, sort sesam og alm sesam.
Hæld vand i ælteskålen og rør sammen med gær, eller tilsæt alt på en gang. Ælt på laveste hastighed i ca. 15 min. til dejen er lækker blød.
Lad dejen hvile i skålen 15 min. del den herefter i 10 stykker.
Formes/virkes op til en kugle, hviler under plast 5-10 min. og trykkes ud til 3cm. tykkelse.
Hvert stykke trykkes i solsikekerner, og herefter tages med 3 fingre og dyppes halvt op med vand, og herefter et godt tryk ned i en skål/tallerken med ønsket topping.
Sættes på hulplade, og hviler tildækket med plast 10 min.
Pladen sættes i ovnen på 30-40 grader med damp, og har du ikke dampfunktion i ovnen sættes et fad med kogende vand i bunden. Lad det stå 40 min. hvorefter dampen slukkes (fadet fjernes) og ovnen skrues op på 190 grader (imens stykkerne forbliver i ovnen)
Fra der skrues op går der ca. 28 min. til de er færdige, men hold øje og tag dem ud når de er pænt brune.
Undervejs kan man lukke ovndøren op et par gange for at få alt damp ud, men først efter de begynder at tage en smule farve!
Tages ud og sættes på en rist til afkøling.