-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Spar 30%
-
OBS
Vær obs på dato! Den er mindst holdbar til og med januar 201
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
- KØKKEN
- GAVEKORT
-
Andre varer
-
-
-
Hold varmen
-
-
-
Demovarer og resttilbud
Her kommer løbende tilbud med udgåede varer,
demo-varer, samt andet billigt
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
-
Hvor kan man købe Optimax bageenzymer?
I fysiske butikker:
Meny i Odense, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV (fra 3/11)
Meny i Rønde, Hovedgaden 49, 8410 Rønde (fra 30/10)
Meny i Frederikshavn,H.C. Ørstedsvej 5, (fra 30/10)
Meny i Valby, Gammel Køge Landevej 6, 2500 Københav
Meny i Sæby, Stygge Krumpens Vej 2
Superbrugsen i Auning, Centervej 6, 8963 Auning
Inco i KBH, Flæsketorvet 84A, 1711 København
Inco i Århus, Blomstervej 5, 8381 Tilst
Grillbutikken, Ormslevvej 490, 8260 Viby J
Ægte Streetfood Ålborggade 22, 8000 Århus V
Online kan det pt. købes ved:
Bagetid.dk
Kagegrisen.dk
Detbedstebroed.dk
grillbutikken.dk
-
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Tilbud lige NU
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade poser til DZ-280
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Smagfulde Land-Majsstykker str. XL
Majsstykker, der smager af majs.. og landmelet giver en dejlig smag af korn.
Ingredienser:
300ml lunken vand
80g majs. Enten fra dåse, eller fra frost. De frosne skal have 45 sek. i microen ved 900W. For begge gælder de lige skal deles lidt med stavblenderen.
1 tsk. Optimax bageenzym (8-10 gram)
1 tsk. Salt
Hæld vand i ælteskålen og rør sammen med gær. Tilsæt alt resten og ælt på mellem hastighed i ca. 15 min.
Lad dejen hvile i skålen 15 min. og del den herefter i 12 stk. (80 gram pr. stk.)
Hvert stykke tages nu i bunden med 3 fingre og dyppes i en dyb tallerken med vand, og herefter et godt tryk ned i en skål/tallerken med majsdrys.
Sættes på hulplade, og hviler 10 min.
Pladen sættes i ovnen på 30-40 grader med damp, og har du ikke dampfunktion i ovnen sættes et fad med kogende vand i bunden. Lad stykkerne hæve 55 min. og skru herefter op på 190 grader (imens stykkerne forbliver i ovnen)
Fra der skrues op går der ca. 30-35 min. til de er færdige, men hold øje og tag dem først ud når de er pænt brune.
Undervejs kan man lukke ovndøren op et par gange for at få alt damp ud, men først efter de begynder at tage en smule farve!
Tages ud og sættes på en rist til afkøling.
Tilføj en ny kommentar