|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Smagfulde Land-Majsstykker str. XL
Majsstykker, der smager af majs.. og landmelet giver en dejlig smag af korn.
Ingredienser:
300ml lunken vand
80g majs. Enten fra dåse, eller fra frost. De frosne skal have 45 sek. i microen ved 900W. For begge gælder de lige skal deles lidt med stavblenderen.
1 tsk. Optimax bageenzym (8-10 gram)
1 tsk. Salt
Hæld vand i ælteskålen og rør sammen med gær. Tilsæt alt resten og ælt på mellem hastighed i ca. 15 min.
Lad dejen hvile i skålen 15 min. og del den herefter i 12 stk. (80 gram pr. stk.)
Hvert stykke tages nu i bunden med 3 fingre og dyppes i en dyb tallerken med vand, og herefter et godt tryk ned i en skål/tallerken med majsdrys.
Sættes på hulplade, og hviler 10 min.
Pladen sættes i ovnen på 30-40 grader med damp, og har du ikke dampfunktion i ovnen sættes et fad med kogende vand i bunden. Lad stykkerne hæve 55 min. og skru herefter op på 190 grader (imens stykkerne forbliver i ovnen)
Fra der skrues op går der ca. 30-35 min. til de er færdige, men hold øje og tag dem først ud når de er pænt brune.
Undervejs kan man lukke ovndøren op et par gange for at få alt damp ud, men først efter de begynder at tage en smule farve!
Tages ud og sættes på en rist til afkøling.