|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
Menu
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Majsbrød og majsstykker
Opskriften giver et stort majsbrød til den helt store form, og nogle ekstra majsstykker.
300ml lunken vand
100g durumkerner
1 spsk. Hvedesur
1 tsk. Tørgær
140g dåsemajs (der lige hakkes lidt i mindre stykker)
25g majsmel
600 g tipo 00
1 tsk. Salt
12g Bageenzymer
Majsdrys til topping
Alt ovenstående æltes langsomt i maskine 12-15 min. til dejen er helt glat og lige akkurat slipper skålen.
Hviler i skålen 10 min. og virkes op til f.eks ét majsbrød. og nogle majsstykker.
Brød og stykker dækkes med plast, og hviler 30 min.
Sættes i ovnen (gerne med damp) på 35 grader i 40 min. Herefter skrues op til 190 grader imens bagværket forbliver i ovnen!
Når det har en gylden overflade er det færdigt. Afkøles på bagerist.