|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
På udkig efter en hurtig elektrisk foldecykel? Tjek vores anden webshop foldecyklen.dk
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Toastbrød bagt i 5L form med låg
Toastbrød bagt i 5L form med låg
Mange køber toastbrød i butikkerne, men det er bare SÅ meget bedre (og nemt) at lave det selv.
Til et stort almindeligt hvidt toastbrød, skal du bruge følgende som passer til denne form
760g mel
215g lunken vand
215g lunken mælk
20g rapsolie
12g bageenzymer
10g tørgær
4,5g salt
Hæld vand, mælk, olie og gær i røremaskinen og rør det kort sammen.
Tilsæt alt melet pånær en spsk. til at justere med sammen med bageenzymer og salt. Ælt det på laveste hastighed 12-15 min.
Lad dejen stå tildækket i skålen 15 min. og form den herefter som et franskbrød og læg den i den smurte form:
Sæt formen med låg et lunt sted en times tid, og bag det ved 190 grader i ca. 27 minutter. Har du termometer i din ovn kan føleren stikkes gennem et af hullerne i bunden af formen, og centrum temperaturen skal op på 95 grader.
Lad brødet køle af før det skæres:
Så er det ellers bare at lave toast... her en gang cowboytoast: