Vores Blog - Forsendelse og afhentningOm grillbutikken - Kundeservice: info@grillbutikken.dk  tlf. 6088 0111

  • Ny
Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød

Bageenzymer 300g - vejen til det perfekte brød

89,00 kr.
Reference:

Garanti for optimal effekt!  Grillbutikkens Bageenzymer er et specialudviklet produkt, som vi fremstiller og udvikler i samarbejde med Danisco. Vores bageenzymer er gennemtestet gennem mange år, og vi har ingen kopiprodukter - KUN den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk, og vi giver dig pengene retur hvis du ikke er tilfreds.

Læs mere her under.

Antal
på lager

  • Krypteret sikker betaling Krypteret sikker betaling
  • Vi sender dine varer hurtigst mulig. Ofte samme dag Vi sender dine varer hurtigst mulig. Ofte samme dag
  • 14 dages fuld fortrydelsesret 14 dages fuld fortrydelsesret

Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen "brød bagt med bageenzymer" hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af bageenzymer.

Resultaterne med bage-enzymer taler for sig selv.. kig denne tråd igennem, hvor tilfældige brugere har brugt bageenzymerne hjemme i køkkenet, og fortalt samt vist deres resultat i tekst og billeder.

Jeg har bedt dem bage 2 helt ens brød, men det ene med enzymer og tage et billede af resultatet.

Testen kan ses her http://grillklubben.dk/forum/viewtopic.php?f=54&t=2706

Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten.

Peter Ålbæk Jensen er en god ved af grillbutikken, og her kan i se ham filosofere over bageenzymerne

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Se også denne dokumentar på DR hvor de afprøver bage enzymer http://www.dr.dk/tv/se/madmagasinet-bitz-frisk/madmagasinet-bitz-frisk-3

Netto Indhold: 300g

Til ca. 50 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 300 rundstykker.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)

Holdbarhed efter åbning: 12 måneder.

Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur.

Indeholder: Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten, samt modificerede mikroorganismer.      

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur