|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
På udkig efter en hurtig elektrisk foldecykel? Tjek vores anden webshop foldecyklen.dk
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Ristet boghvedekerne brød
De ristede boghvedekerner giver et virkelig smagfuldt brød, sammen med landmel og Italiensk Manitoba.
Ingredienser til et stort brød:
300g kold vand
200g landmel
180g Manitoba
10 gram Optimax V2
2-3 tsk. Tørgær (rødgær)
1 tsk sukker
2 tsk. Salt
Kom kernerne i en lille gryde med 100g af vandmængden. Lad det simre 3-5 min. til kernerne har opsuget alt vandet.
Kom kernerne op i ælteskålen sammen med de sidste 200g kold vand. Rør rundt og tilsæt rødgæren. Temperaturen er ca. 35 grader, men tjek med fingeren inden at det ikke er for varmt! Ikke over 40 grader.
Tilsæt alt resten, ælt 5 min. og tilsæt salt. Ælt herefter på laveste hastighed 10-12 min. til dejen er glat og lækker.
Virkes op til franskbrød, sættes ihulstøtteform, og hæver med damp 50 min. ved 35-39 grader.
Sæt ovnen på 230 grader varmluft med fugt, og laf brødet blive i ovnen!!
Når temperaturen er ramt, og brødet har taget en pæn brun farve skrues ned på 190 grader, og det bages færdigt 6-10 min. Når du banker på bunden af brødet skal det lyde hult, så er du sikker på det er gennembagt.
Tjek lige her hvor meget det er hævet :-) Optimax V2 har virkelig noget power