• Tilbud!

Optimax V2 bageenzymer 600g

169,00
169
Reference:

Optimax® Ver. V2. Optimax V2 bageenzymer er et nyt forbedret produkt af vores tidligere Optimax bageenzymer. Optimax V2 bageenzymer er et videre/specialudviklet produkt, som vi fremstiller og udvikler i samarbejde med Novozymes. Forbedret dejstabilitet, og stort set lugtfri.

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen "brød bagt med bageenzymer" hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af vore unikke bageenzymer.

Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten. 

 

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Netto Indhold: 600g

Til ca. 100 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 500 rundstykker.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15-20 gram pr. kilo mel.)

Holdbarhed efter åbning: 12 måneder.

Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur.

Indeholder: Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten, samt modificerede mikroorganismer.      

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur

Næringsindhold

Energi 347 kcal/1452 kJ
Fedt 1,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrater 69,4 g
- heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 11,6 g
Salt 0,01 g