Vores Blog - Forsendelse og afhentningOm grillbutikken info@grillbutikken.dk

  • Ny

Pizza Bageenzymer 600g

139,50 kr.
Reference:

Optimax Pizza Bageenzymer er udviklet specielt til pizzadej. Med Pizza bageenzymerne bliver dejen silkeblød, og utrolig nem at trykke ud til en perfekt tynd rund pizza UDEN brug af kagerulle! Samtidig bevirker pizza bageenzymerne at bunden og kant bliver lækker sprød.

Er samtidig yderst velegnet til wienerbrødsdej.

Antal
På lager !

 

Vi sender dine vare hurtigst mulig, ofte samme dag

Pizza bageenzymer gør det til en leg at lave perfekte runde pizzaer hver gang. Enzymerne bevirker at  dejen bliver blød og meget strækbar at arbejde med. Enzymerne bliver opløst under bagningen, så der ikke er spor af enzymer i det færdigbagte produkt.

Doseringen er 15-20 gram pr. kilo mel, hvilket vil sige kun ca. 4g enzymer til én stor pizza.

Med pizza bageenzymerne kan du lave en rigtig god pizzadej på kun 60 min. men den kan også laves i god tid og koldhæve hele dagen (eller natten over)

Opskrift på 2 sprøde pizzaer
4 g tørgær
220 g lunken vand

3 spsk. Olivenolie
1 tsk. Salt (6 gram)
400g hvedemel (gerne Tipo-00)
8 gram pizza bageenzym

Opløs gæren i vandet, tilsæt alle ingredienser og ælt ca. 5 min. Langsomt og 5 min. Hurtigt.
Del dejen i 2 klumper som virkes op til 2 dejkugler.
Gnid dem med olivenolie, og læg dem i en olieret beholder 45 min. Ved stuetemperatur.
Kom rigelig mel på bordet, gerne grov durum og tryk, pres, træk i dejen til den er fin rund.
Tomatsovs, ost, fyld kommes på, og pizzaen skovles op med pizzaspadenog bages på max varme til den er færdig. Gerne i træfyret stenovn, eller på bagestål i alm. Ovn.

Du vil eventuelt også synes om