• Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød
  • Bageenzymer, vejen til det perfekte brød

Optimax V2 Bageenzymer 150g

50,00 kr.
50
Reference:

Optimax® Ver. V2. Optimax V2 bageenzymer er et nyt forbedret produkt af vores tidligere Optimax bageenzymer. Optimax V2 bageenzymer er et videre/specialudviklet produkt, som vi fremstiller og udvikler i samarbejde med Novozymes. Forbedret dejstabilitet, og stort set lugtfri.

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Optimax bageenzymer hjælper endvidere med at give bagværket en flot krumme, flot skorpe, og samtidig forlænger det holdbarheden med flere dage. Dosering er kun 15-20 gram pr. KILO MEL. Optimax bageenzymer er ikke tilsat kunstigt fremstillede antiklumpningsmidler, og indeholder IKKE palmeolie.

Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen "brød bagt med bageenzymer" hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af vore unikke bageenzymer.

Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten. 

Optimax Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Optimax bageenzymer er op til 75% mere effektivt end de billige kopiprodukter, og vi er så sikre i vores sag at vi tilbyder fuld tilfredshed, eller pengene retur!.

Efter bagningen med Optimax bageenzymer, er der ingen spor af enymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Netto Indhold: 300g

Til ca. 50 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 300 rundstykker.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15-20 gram pr. kilo mel.)

Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur. Gerne i køleskab.

Indeholder:Udvalgte Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten.

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur

Anmeldelser (0)