|Fragt fra kun Kr. 39,95 |Åbningstider i vores fysiske butik|
Levering i Danmark, Norge, Sverige. Klik på flaget for mere info
Menu
-
MenuTilbage
- Forside
-
BAGERI
-
-
-
Udvalgte tilbud
-
-
-
Must Have
-
-
-
Italiensk kvalitet
-
-
-
Grill og udstyr
-
-
-
Grill indenfor uden røg
-
Røg på
-
-
-
Fyr op i en træfyret pizzaovn
-
-
-
KØKKEN
-
-
-
-
Kolonial
-
-
-
Krydderi
-
-
- BLOG
-
Info
-
-
Udvid
-
-
tt
- Hævekurve
- Kager - slik - dessert
- Bageenzymer og andre hjælpemidler
- Vakuumpakkere og sous vide
- Tilbehør og udstyr
- Trækul, røgesmuld
- Forme, hulplader mv.
- Krydderier
- Pizzabagning og udstyr
- Grillriste
- Sous vide
- Kul og infrarøde grills
- Smokere og tilbehør
- Termometre og diverse grilludstyr
- Grillmotorer, spyd, gafler
- Forhøjere til Charbroils
- Brødbagning
- Bageri
- Grill og udstyr
-
-
-
tt
- Udvalgte tilbud
- Guides
- Redskaber
- Køkkenmaskiner
- Maskiner & Udstyr
- Køkken
- Andre reservedele
- Reservedele til pølsestopper
- Reservedele til vakuumpakkere
- Reservedele
- Stenovne Træfyrede
- Tilbehør
- Flade glatte poser uden riller
- Rillede poser
- Vakuumpakkere
- Vakuumpakkere og poser
- Støbejern til grill & køkken
- Alt til pølsefremstilling
-
-
-
Brydebrød (Møllehjul) i Airfryer
Hurtig og lækkert brydebrød.
- 550 g Hvedemel
- 12 g Salt
- 12 g Optimax Bageenzymer
- 15 g Tørgær
- 50 g Sukker
- 1 æg (Sammenpisket)
- 60 g Fedtstof (Smør/Margarine/Rapsolie)
- 220 ml Vand
- 1 stk. Justerbar bagering
- Kom alle de tørre ingredienser i røreskålen og bland det godt.
- Tilsæt sammenpisket Æg og Vand og ælt til alt er æltet sammen.
- Kom Fedtstof i og ælt indtil dejen er blød og smidig.
- Lad dejen hvile - dækket af film ca. 15 minutter.
- Vej stykker af på ca. 40g.
- Tril/rul dem til kugler.
- Dyp dem i vand, og herefter topping som kan være hvid birkes, blå birkes, sesam osv.
- Placer kuglerne i bageringen, som står i airfryeren på et stykke bagepapir.
- Dæk med film, og lad det hæve til dobbelt str. ca. en times tid.
- Bag brødet i ca. 24 minutter ved 180 gader.
- Hvis du ikke har undervarme, kan du vende brødet om efter 10-12 min. og fjerne formen.