Brydebrød (Møllehjul) i Airfryer

Ingen kommentarer

Hurtig og lækkert brydebrød.

  1. Kom alle de tørre ingredienser i røreskålen og bland det godt.
  2. Tilsæt sammenpisket Æg og Vand og ælt til alt er æltet sammen. 
  3. Kom Fedtstof i og ælt indtil dejen er blød og smidig. 
  4. Lad dejen hvile - dækket af film ca. 15 minutter.
  5. Vej stykker af på ca. 40g.
  6. Tril/rul dem til kugler.
  7. Dyp dem i vand, og herefter topping som kan være hvid birkes, blå birkes, sesam osv.
  8. Placer kuglerne i bageringen, som står i airfryeren på et stykke bagepapir.
  9. Dæk med film, og lad det hæve til dobbelt str. ca. en times tid.
  10. Bag brødet i ca. 24 minutter ved 180 gader.
  11. Hvis du ikke har undervarme, kan du vende brødet om efter 10-12 min. og fjerne formen.



Tilføj en ny kommentar