Hul-bageplade på specialmål
  • Hul-bageplade på specialmål

Hul-bageplade på specialmål

339,00 kr.
339
Reference:

Få lavet din egen hul-bageplade i kraftig rustfri stål. Leveringstid 1-2 dage.

Fremstillet specifikt til din ovn i bredden! (dybden er altid 33,5cm) så det er KUN bredden du skal oplyse.

(mål din bradepandes bredde), og vi laver hulpladen på målet ( max. 55cm bredde) Husk at skrive bredde. Evt. i kommentarfeltet når du betaler.

Note:

Husk at trykke på gem når du har indtastet målet
  • Maks. 250 tegn
Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Det er ingen hemmelighed at brøddet bliver markant bedre hvis man tilfører damp i ovnen, f.eks en en kop varm/kogende vand i en st'bejernspande eller bradepande der står nederst i ovnen.

Problemet er at dampen ikke kan komme forbi bageplader, bagepapir mv. og derved fortætter sig under bagværket... og det er ikke optimalt.

Hulpladen fremstiller vi i kraftig selvbærende fødevare godkendt rustfri stål. og lige præcis på det mål der passer i bredden til DIN ovn!

Standard (der ikke kan ændres) er 33,5 cm dybde som passer i alle almindelige komfurer, men bredden varierer meget, og du skal dertfor oplyse denne i notefeltet ved besdtilling. Herefter laver laver vi din nye hulbageplade.

Ved bagning af f.eks hvedebrød (franskbrød, alm. brød, rundstykker, boller mv,) er det en stor fordel at smide en kop vand ind i bunden af ovnen (gerne i et støbejernsfad eller lign.) men kan dampen ikke fortrænge har det ingen effekt.

Vores specialfremstillede rustfri hul bageplader har en damgennemstrømning på 35%

NB. disse bageplader laver vi på specialmål, og kan derfor ikke ombyttes, så tjek dit mål 3 gange før bestilling så det ikke går galt.

Behandling og forberedelse af pladen:

Hulpladerne kommer direkte fra vores eget produktionsværksted, og skal derfor vaskes godt før brug. Varmt sæbevand og børste, eller smid den i opvaskemaskinen.

Når pladen er vasket og helt tør, kan den forbehandles ved at smøre den godt ind i rapsolie og give den en tur i ovnen på max grader i 10-15 min. Lad ovnen med pladen køle ned, og pladen er nu klar til brug.

Selvom den har fået forbehandling, skal den stadig have noget smørelse for at bagværket ikke hænger i. Jeg anbefaler vores sprayfedt Düborg som er den absolut bedste der kan fås!

De første 5-10 gange skal den have et godt pust med sprayen. Læg evt. risten over vasken så du ikke fedter bordet til. Når du har brugt pladen, er det bedst at rengøre den ved blot at børste krummer af pladen. Hvis du smider den i opvaskemaskinen skal du starte forfra med forbehandling. Vær obs på pladerne er klippet til i længde og bredde gennem hullerne, så der kan være skarpe rundinger, dog ikke noget der har praktisk betydning.

Jo mere du bruger pladen, des bedre bliver den. Med tiden bliver pladen brun, og her er det meget lidt sprayfedt der er nødvendigt.