• Tilbud!
  • -1.000,00 kr.
ECO-green Infrarød terrassevarmer
  • ECO-green Infrarød terrassevarmer
  • ECO-green Infrarød terrassevarmer

ECO-green Infrarød terrassevarmer

3.499,00 kr.
2.499,00 kr. Spar 1.000,00 kr.
2499
Reference:

Ægte infrarød varme - Må ikke forvekles med infrarød halogen eller reflektor. Fremstillet til at kunne holde til det Danske vejr og kan justeres i styrke med den medfølgende fjernbetjening. Max effekt er 2000W.  Læs mere underneden...

Antal
På lager !

 

Vi sender dine varer indenfor 1-2 hverdage, ofte samme dag

Hvorfor vælge en infrarød terrassevarmer?

97 % af energiforbruget går til direkte retningsstyret varme, og kun 3% går til lys. Energien går ikke til spilde ved opvarmning af luft, som det gør ved infrarøde halogen terrassevarmere eller reflektor varmere.

Infrarøde kortbølgestråler er rene varmestråler. De varmer ikke luften, men kun det, de rammer. Sammenligner man kortbølgestrålerne med solens stråler, svarer de kortbølgede infrarøde strålers varmeeffekt til den varme man fornemmer på en varm sommerdag.

Vær obs. På at de billige du ser i byggemarkeder rundt om ofte ikke er ægte infrarød, men infrarød-halogen.

Halogenvarmerne udnytter kun 55-60% af energien til opvarmning, hvor en ren infrarød varmer er næsten dobbelt så effektiv, og kun koster det halve i strøm.

Infrarød varme indeholder modsat solen ingen skadelige ultraviolette stråler.

Fordelen ved vores terrassevarmere er især at at der ikke bruges energi på at opvarme den omgivende luft. Terassevarmeren har fuld effekt i samme sekund den tændes, og med den medfølgende fjernbetjening kan du justere effekten i flere trin.

På fuld effekt (2000W) koster det ca. 1/4 i forhold til en gasvarmer der yder samme effekt.

Endvidere forurener vores infrarøde varmer ikke, og den giver fuld effekt i hele levetiden, som er ca. 9.000 brændetimer.

Kom meget gerne forbi butikken og mærk varmen. Du vil ikke være i tvivl om dette er den bedste varmekilde til terrassen når du oplever den selv. Udover terrasser er den også meget velegnet til butikker, sommerhuset, garagen, eller andre steder hvor du ønsker varme øjeblikkeligt til en lav pris.

I pakken medfølger beslag til loft eller væmontering, og der kan også tilkøbes en flytbar stander til den så den nemt kan flyttes rundt efter behov.

Vores ECO Green terrassevarmere er testet og har følgende godkendelser: CE, GS, ROHS, EMC, ETL/cETL

Det infrarøde varmeelement kan nemt udskiftes, men med en levetid på ca. 9000 timer er det ikke noget du skal bekymre dig om de næste mange år.