- Tilbud!
- -501,00 kr.

Vi benytter Cookies! Dette gør vi for at give DIG den bedste oplevelse. Klik ja for at acceptere.
Her kommer løbende tilbud med udgåede varer,
demo-varer, samt andet billigt
I fysiske butikker: Meny i Odense, Mågebakken 4-6, 5250 Odense SV (fra 3/11) Meny i Rønde, Hovedgaden 49, 8410 Rønde (fra 30/10) Meny i Valby, Gammel Køge Landevej 6, 2500 Københav Inco i KBH, Flæsketorvet 84A, 1711 København Inco i Århus, Blomstervej 5, 8381 Tilst Grillbutikken, Ormslevvej 490, 8260 Viby J Kagegrisen Hovedgaden 9C, 5853 Ørbæk Ægte Streetfood Ålborggade 22, 8000 Århus C. Telefon 31319599 (9-21) |
Online kan det pt. købes ved: Bagetid.dk Kagegrisen.dk grillbutikken.dk |
10L Sous vide maskine med indbygget cirkulationspumpe.
Vi sender dine vare hurtigst mulig, ofte samme dag
Overrask dine gæster med en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at tilberede dit kød vakuumpakket og i vandbad. Med sous vide-metoden er det nemt at tilberede saftigt, mørt og rosa kød med perfekt resultat hver gang.
Vi var nogen af de første i Danmark der lancerede sous vide for mange år siden, og gennem tiden har vi udviklet adskillige sous vide maskiner i samarbejde med jysk teknologik institut.
Vi har fået mange hendvendelser fra folk der ønsker en lidt mindre maskine end vores topmodel sous vide master 16L og derfor er vi stolte af at kunne præsentere denne smarte sous vide maskine der ikke fylder meget, men er utrolig effektiv og uhyre nem at betjene.
Alt indstilling foregår via LED dispalyet øverst, og temperaturen kan justeres med 0,1 grads interval.
Maskinen har indbygget en cirkulationspumpe der sikrer en helt ensartet temperatur i hele karret.
Sous vide er ikke bare en "smart dille" som mange andre køkkenmaskiner. Når man først er kommet i gang med sous vide er det en helt ny gastronomisk verden der åbner sig.
Skal man f.eks have 20 gæster den kommende weekend kan man i ugens løb tilberede de forskellige kødstykker man ønsker at serverer. Når de er sous vide´et (varmebahandlet) lægger man kødet på køl i vakuumposen, og dagen når det skal spises varmer man det blot op til spisetemperatur og steger/griller kødet under hård varme til der dannes stegeskorpe.
Når du så skærer kødet ud har det perfekt farve hele vejen gennem kødstykket ud til stegeskorpen, og f.eks en oksefilet er allerede perfekt rosa (efter den temperatur du har valgt) fra den første skive der skæres - altså ingen madspild.
10L Sous vide maskine med indbygget cirkulationspumpe.