Generel info samt fortrolighedspolitik

Grillbutikken.dk
c/o BBI A/S
Ormslevvej 490
8260 Viby J

CVR-nr: 73205115
Bank konto: Danske Bank Reg: 4629 Kontonr: 4629011943

Priser
Alle priser er angivet i Danske kroner inkl. dansk moms som udgør 25%. Det er ikke muligt at betale i anden valuta.

Fortrydelsesret
Hos Grillbutikken.dk giver vi altid 14 dages fuld returret fra den dag du modtager din vare. Ønsker du at returnere en vare, skal du bare sende varen tilbage i samme stand og mængde som den er modtaget, inden for de 14 dage og vi refunderer købssummen hurtigst muligt. Du skal bare huske at vedlægge en kopi af din faktura, samt dine bankinformationer (registreringsnummer og kontonummer). Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller brev. Vi gør opmærksom på at vi ikke refunderer forsendelsesomkostningerne.

Returvarer sendes til ovenstående adresse

Det er dig som kunde, der betaler fragten for at sende varen tilbage. Returnerede varer sendt pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget. Når vi har modtaget varen retur, og har haft tid og mulighed til at kontrollere at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbagebetale dine penge til dig.

Reklamation over vare
Inden afsendelse af en vare fra Grillbutikken.dk, tjekker vi for fejl og mangler, da vi gerne vil stå inde for kvaliteten, men det kan jo alligevel ske at der er fejl på enkelte varer, som ikke opdages. Vi beder dig derfor ved modtagelsen af din pakke at kontrollere varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks kontakte os. Vi SKAL have meddelelse om skadede varer senest 23 timer efter modtagelse, ellers mistes retten til reklamation for eventuelle transportskader.  Når du åbner pakken, bedes du defor  grundigt kontrollere og tjekke for eventuelle skader og kontakte os omgående. Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varer, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Ønsker du grillbutikkens hjælp til returnering af varer bedes du kontakte os før afsendelse.

Forbehold
Grillbutikken.dk tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på at farver kan være vanskelige at gengive korrekt på en computerskærm.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

 

Grillbutikken.dk har forpligtet sig til at sikre dit privatlivs fred online. Al behandling af personlige oplysninger, som genereres via dette websted, vil være i fuld overensstemmelse med den nationale lovgivnings regler om behandling af personlige oplysninger.

Dette websted er ejet og drives af
Grillbutikken.dk
Ormslevvej 490
8260 Viby J - Danmark
Tlf.: 6088011

Info@grillbutikken.dk

Disse oplysninger indsamler vi

Dette websted indsamler oplysninger på forskellige måder. Når du bestiller varer hos os, bliver du bedt om at oplyse dit navn, din e-mail-adresse, og andre kontaktoplysninger, som er relevante for din ordrebehandling. De indsamlede oplysninger vil kun blive anvendt i forbindelse med gennemførelse af din ordre.

Cookies

Vi anvender cookies, og de gemmes kun på din pc, indtil du sletter dem.

Nyhedsbrev

Vores websted giver brugerne mulighed for at vælge, om de ønsker at modtage vores nyhedsbreve, specialtilbud og andre informationer. Du kan selv vælge om du ønsker dette, og du kan altid framelde dig igen.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen tredjemand!

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, den måde som dette websted forvaltes på eller dine handler med os, er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte adresse, e-mail-adresse, eller telefonnummer.

 

Mvh

Grillbutikken.dk