Vores Blog - Forsendelse og afhentningOm grillbutikken - Kundeservice: info@grillbutikken.dk  tlf. 6088 0111

Bagerens hemmelige ingrediens afsløret!

Har du nogensinde undret dig over at dit hjemmebagte brød, rundstykker mv. ikke bliver helt så godt som det du køber ved bageren?? Svaret, eller rettere hemmligheden er bageENZYMER!!

Se den store bageenzym-test her bageresultater med enzymer

Alle kan bage et franskbrød, rundstykker osv. men det bliver alligevel aldrig lige så luftigt, lækkert, sprød krumme mv. som det man køber ved bageren.
Jeg har selv gennem årene forsøgt mig frem med hjemmelavede raskeskabe, damp i ovnen osv. men det er aldrig blevet helt på højde med det man får ved en proff. bager, men så var det jeg så programmet "madmagasinet" på DR hvor "hemmeligheden" afsløres, og det er enzymer der er "hemmeligheden" Såkaldte bageenzymer.

Har du ikke set programmet kan det ses her, og kan man lide at bage er det et must at se dette program http://www.dr.dk/tv/se/madmagasinet-bit ... tz-frisk-3

Efter jeg så programmet var jeg klar over jeg skulle have fat i nogle bage-enzymer, men det var ikke helt så nemt at skaffe... bageren vil i hvert fald ikke af med noget, men det skulle ikke sætter en stopper!
Jeg tog fat i toppen af pyramiden; Novozymes og Danisco, hvor jeg har snakket længe med flere teknikere, og jeg er blevet langt klogere på enzymer nu.

Det er lykkedes grillbutikken.dk som det eneste firma i Danmark, at få lavet en optimal enzym-blanding der uden sammenligning er det mest effektive inden for brødbagning i et alm. husholdningskøkken.

Vores nye produkt der nøje er afstemt med de bedst egnede enzymer kalder vi for GB-Enzym Booster.

GB Enzym booster  leveres med udførlig doseringsvejledning, og når du først har prøvet at bage med enzymer vil du aldrig undvære det igen! Det er ikke bare tom snak! det virker og gør en kæmpe forskel.

Endvidere har vi bedt en håndfuld personer testprøve GB-Enzym boosteren, og resultaterne taler sit eget tydelige sprog.

Se de mange test her bageresultater med enzymer

Køb produktet her GB - Enzym booster