Vores Blog - Forsendelse og afhentningOm grillbutikken info@grillbutikken.dk

  • Nedsat pris

Broil Master gasgrill med infrarød brænder

4.999,00 kr.
3.499,00 kr. Spar 1.500,00 kr.
Reference:

UDSOLGT. (Send gerne en mail hvis du vil reservere en) Introduktionstilbud - spar Kr. 1500,- Broil Master gasgrill i særlig høj kvalitet. 4 brændere i rustfri stål, en stor ægte (keramisk) infrarød brænder bag, og 1 stk. sideblus. Isoleret dobbelt låg med stort vindue i front. Grillareal på 42x68cm. Samt et ekstra stort/højt låg så der er plads til det hele. Indvendig højde på hele 29cm.

Antal
Udsolgt


  • Vi sender dine varer hurtigst mulig. Ofte samme dag Vi sender dine varer hurtigst mulig. Ofte samme dag

Vores Broil Master gasgrill er en virkelig kvalitets grill! Alt er fremstillet i kraftig rustfri stål, og den leveres delvis samlet. Hele toppen med brændere, glasrude, låg osv. er allerede samlet, så du skal kun samle underskabet og sideborde selv.

Grillen kan samles med kun en stjerneskruetrækker, og der er bevidst ingen møtrikker overhovedet der skal skrues på. Alle gevindsamlinger er lavet med kraftige gevindbøsninger så den bare holder når den er skruet sammen.

Grillen står på 4 kraftige hjul, hvor de 2 kan låses så den står klippestabilt.

Grillarealet er på 42x68cm. og ristene er kraftige støbejernsriste.

Jeg har personligt selv besøgt fabrikken hvor de bliver fremstillet, og med min baggrund som maskiningeniør kan jeg garantere at den er fremstillet ordentligt! Det er vitterligt en super kvalitet, man er meget velkommen i butikken for at se nærmere på den.

Nb. Der er ikke regulator med i pakken! Brug din eksisterende, eller hent den billigt i et byggemarked mv.