Vores Blog - Forsendelse og afhentningOm grillbutikken info@grillbutikken.dk

Nyt om bageenzymer

2 Uden kategori

Bageenzymer… Hvad er det egentlig for noget.. og nu Kageenzymer???
Enzymer er i bund og grund bare proteiner, men det er ikke helt så simpelt.

I grillbutikken.dk har vi allerede et unikt produkt der virker fantastisk godt, og i mange henseender er det langt bedre og mere effektivt end det vore få konkurrenter forsøger at sælge som bageenzymer.
Alt kan optimeres, og alt kan gøres bedre! Det ved jeg af erfaring som selvstændig erhvervsdrivende gennem 30 år, og derfor har jeg afsat og brugt de sidste 3 uger på at lære og forstå hvad begrebet bageenzymer egentlig er - Og jeg er blevet meget klogere
De sidste 3 uger har jeg brugt på viden-undersøgelse,
Vi har tidligere mest fokuseret på produkter fra Danisco og nogle mindre firmaer i Sverige, men efter de store mængder vi i dag får blandet er det lykkedes mig også at få Novozymes på banen. Novozymes har nogle ekstremt dygtige ingeniører ansat, og det har været en overvældende oplevelse at få lov til at snakke, diskutere, og trække på deres årelange viden om enzymer.
Vi står selv helt uafhængige af aftaler, og derfor er det muligt for os at bruge det bedste fra de to største til et helt unikt produkt som 3.part (bla. Jysk teknologisk) kan hjælpe os med at teste og lave sensoriske test på. Vores mål er at have det ABSOLUT bedste produkt, og fortsat fremover være førende på markedet. Vi vil det her! Og uanset omkostningerne følger jeg den helt til dørs!
Vores hovedsalg i grillbutikken.dk er ikke bageri, men da bageriet har mig egen store personlige interesse og jeg syntes det er enormt spændende, samt havde muligheden for at hive 3 uger ud af kalenderen valgte jeg at gøre det – og det er ikke fortrudt!
Der er SÅ mange muligheder, og allerede nu har vi et testprodukt der virker bedre end det vi pt. sælger, men der er også mange kombinationsmuligheder.
Det er ikke muligt at lave kun ét produkt der hedder ”bageenzymer” for det kan ændres, justeres, optimeres efter bagværk osv.
I min optik ville det bedste være at have 8-10 forskellige blandinger af enzymer (bageenzymer) men det er jo heller ikke meningen at man skal til at hive ”den lille kemiker” frem for at bage 10 boller.
Jeg tænker vi fremover vil sigte på 2-3 forskellige slags bageenzymer, og hver blanding har hver sin fordel. Vil du f.eks bage rundstykker eller franskbrød med ekstra sprød skorpe skal du bruge X1, og vil du bage burgerboller, alm. Boller der skal være bløde men luftige skal du bruge X2 osv.
Og som det nyeste…
Vi lancerer også snart KAGEENZYMER ;-) Kageenzymer gør dine kager luftige, fyldige, og holder sig friske i over dobbelt så lang tid som du er vant til! Og det er UDEN konserveringsmidler! Det er udelukkende baseret på moderne enzym-teknologi.
Du kan godt begynde at glæde dig til en helt ny oplevelse og æra af hjemmebageriet i 2018! det bliver det helt store bageår

Bageenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten.

Når du benytter bageenzymer, så blander du blot enzymerne i sammen med melet.

 

Dosering: Du benytter denne mængde: 1,5 - 2% af den mængde mel du benytter i din opskrift.

 

Holdbarhed 24 måneder.

Holdbarhed efter åbning: 12 måneder.

Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur.

Indeholder: Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten.  Enzymerne er fremstillet af Danisco og består af modificerede mikroorganismer.     

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur

Kommentarer

helle Fuglsang 28 januar, 2019
skal det være tørgær? kan man ikke bruge frisk gær?
Kasper Hyllested 18 november, 2017
Spændende! Glæder mig til nye versioner. Ift. kage så har jeg ifm. en opskrift på chokoladekage fra chefsteps.com (https://www.chefsteps.com/activities/ultimate-chocolate-cake) købt glycerol monostereat hos en bodybuilder-butik på nettet. Det fungerer rigtig godt. Måske det var noget for jer at se på til sortimentet?

Tilføj en kommentar