Grill-medister

Komplet blanding til fremstilling af hjemmelavede grill-medister. En klassiker som altid er et stort hit ved enhver grillfest.

Klik på flere detaljer for at se opskrift og fremgangsmåde.

Flere detaljer

på lager

89,00 kr.

Posens indhold rækker til 16kg. grill medister i alt, men man kan sagtens lave 1/2 portion hvis man ønsker.

Opskrift til 16kg.:                           

10,500 Kg          Svinekød (16-18% fedt)

4,500 Kg            Isvand

0,900 Kg            Grillmedister FB (I02880)

Svinetarm 28/30mm.

 

Fremstilling

Kødet hakkes igennem 3-4 mm hulskiven. Det hakkede kød blandes godt med Grillmedister blandingen. Isvandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.

Vil du have en finere konsistens køres farsen gennem den mindste hulskive endnu en gang.

 

Stopning

Farsen stoppes i svinetarme 28/30.

 

Kogning

Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles herefter.

 

Tilberedning

Indirekte på grillen til flot farve er opnået.

 

Serveringsforslag

 - Serveret med kolde kartofler drysset med purløg samt fransk sennep.

 - hjemmelavet kartoffelsalat.

 - skær pølserne i stykker på ca. 2,5cm. længde, sæt dem på spyd og grill pølsespyd.

 - flutes, salat, grov sennep.