Sous vide master mini 10L

10L Sous vide maskine med indbygget cirkulationspumpe.

Fyld vand i maskinen, indstil den ønskede temperatur på det digitale display og maskinen gør resten.

  • Front i børstet rustfri stål
  • Smart og enkelt kontrolpanel
  • kan tilberede ca. 2,5kg kød af gangen
  • Universalt stativ til at holde emnerne
  • Udførlig vejledning på Dansk
  • Digital LED skærm
  • CE godkendt
  • 2 års garanti iht. dansk lovgivning

Flere detaljer

1 599,00 kr.

Tilbud!

-501,00 kr.

2 100,00 kr.

Overrask dine gæster med en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at tilberede dit kød vakuumpakket og i vandbad. Med sous vide-metoden er det nemt at tilberede saftigt, mørt og rosa kød med perfekt resultat hver gang.

Vi var nogen af de første i Danmark der lancerede sous vide for mange år siden, og gennem tiden har vi udviklet adskillige sous vide maskiner i samarbejde med jysk teknologik institut.

Vi har fået mange hendvendelser fra folk der ønsker en lidt mindre maskine end vores topmodel sous vide master 16L og derfor er vi stolte af at kunne præsentere denne smarte sous vide maskine der ikke fylder meget, men er utrolig effektiv og uhyre nem at betjene.

Alt indstilling foregår via LED dispalyet øverst, og temperaturen kan justeres med 0,1 grads interval.

Maskinen har indbygget en cirkulationspumpe der sikrer en helt ensartet temperatur i hele karret.

Sous vide er ikke bare en "smart dille" som mange andre køkkenmaskiner. Når man først er kommet i gang med sous vide er det en helt ny gastronomisk verden der åbner sig.

Skal man f.eks have 20 gæster den kommende weekend kan man i ugens løb tilberede de forskellige kødstykker man ønsker at serverer. Når de er sous vide´et (varmebahandlet) lægger man kødet på køl i vakuumposen, og dagen når det skal spises varmer man det blot op til spisetemperatur og steger/griller kødet under hård varme til der dannes stegeskorpe.

Når du så skærer kødet ud har det perfekt farve hele vejen gennem kødstykket ud til stegeskorpen, og f.eks en oksefilet er allerede perfekt rosa (efter den temperatur du har valgt) fra den første skive der skæres - altså ingen madspild.