Confiteret svinebryst sous vide

Dem der har et sous vide anlæg bør virkelig prøve denne!
Det bliver bare så lækkert.
Jeg har lavet det flere gange tidligere, og tid/temperatur er rimelig føjelig da jeg syntes alle resultaterne nærmest er lige gode.

Alt du skal bruge er et stykke svinebryst (ribbensteg uden ben)

Første dag lægges kødet i en saltlage bestående af 170g salt, 35g sukker pr. L vand. (dette kaldes at sprænge kødet)
Dagen efter skylles kødet godt under rindende vand fra hannen, vakuumpakkes, og denne gang ved 75 grader i 17-18 timer i sous vide karret.

Kødet tages op og lægges gerne under pres mellem 2 skærebræt, eller som her i en gammel rullepølsepresse:

lægges i pres

Sættes på køl i mindst 2-3 timer, men kan sagtens stå til om aftenen eller næste dag hvor det skal bruges.
Kødet skæres ud i terninger på ca. 4x4cm og steges i en blanding af rapsolie og smør med sværen nedad til denne tager farve og er sprød.
Kan naturligvis sagtens gøres på en grill :-))

jeg stegte det denne gang kun på én side, den med svær:

Her serveret med en gang stuvet spidskål i peberfrugter: