Bageenzymer Bake off

Bageenzymer Bake off har de samme gode egengskaber som vores almindelige bageenzymer, men dette produkt er udviklet til at du kan opnå fantastiske resultater med dej der skal fryses ned. Tag dejen op af fryseren, lad det stå tildækket på bordet 45 min. og sæt det i ovnen på 200 grader.

Flere detaljer

89,00 kr.

Med bageenzymer Bake off kan du lave rundstykker eller franskbrød og fryse dejen ned. Det kan man naturligvis også uden bageenzymer bake off, men produktet giver dejen nogle særlig gode egenskaber så det hæver flot op og er stort set som friskbagt brød du laver samme dag.

Doseringen er den samme som vores andre bageenzymer, altså kun 15-20 gram pr. kg. mel.

Indeholder: Enzymer, emulgator 472e, (mono og diacetylvinsyreestere), dextrose, askorbinsyre.       

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur.

Anvendelse: Bageenzymer til hvedebagværk der skal fryses ned. Øget stabilitet, bedre hæve egenskaber, bedre smag,  sprød skorpe, lang holdbarhed, bedre ensartethed.

Holdbarhed efter åbning: 12 måneder.

Nettovægt: 300 gram.

Der kommer snart meget mere information om dette produkt, og der vil komme en del opskrifter og beskrivelser på www.bageenzymer.dk