Hvede-Sur 300g

Produkt til at lave surdej til lyse brødtyper.

Få den gode sur-dejs smag i dit bagværk baseret på hvedemel. Med en lille forbedrelse kan du med lethed lave de lækreste surdejsbrød, flutes, eller en virkelig velsmagende dej til pizza.

Brug din egen ynglingsopskrift, og bland en stor spiseskefuld færdiglavet surdej i og oplev hvordan du uden de store armbevægelse kan lave lækre surdejsprodukter.

Flere detaljer

79,50 kr.

Hvede-Sur røres op med vand, og skal stå på køl min. 12 timer før brug.

Doseringsmængde: 20-30 gram pr. kg. brød.

Fremgangsmåde:

  • Dag 1. i en mindre skål røres den ønskede mængde hvede-sur sammen med vand i forholdet 1:1
  • lad det stå på køkkenbordet en times tid, og sæt det nu i køleskabet mindst 12 timer.
  • dag 2. Nu er surdejen klar til brug, og du tilsætter blot surdejen til din dej.

 

Indeholder:  Hvedemel, mælkesyrebakterier, enzymer.

Opbevaring: tørt og køligt.

Nettovægt: 300 gram.

Holdbar efter åbning: 12 måneder