Bageenzymer, vejen til det perfekte brød

Har du også undret dig over hvorfor bagerens brød altid er bedre end det hjemmebagte?

Hemmeligheden er bage enzymer, og det gør virkelig en forskel!

Bage enzymer er rent tryllestøv til dit bagværk, og efter utallige test er vi så forbløffet over resultaterne, at vi giver dig pengene retur hvis du ikke er tilfreds. Bøtten indeholder 300 gram.

Flere detaljer

på lager

89,00 kr.

Tilbehør
 

Resultaterne med bage-enzymer taler for sig selv.. kig denne tråd igennem, hvor tilfældige brugere har brugt bageenzymerne hjemme i køkkenet, og fortalt samt vist deres resultat i tekst og billeder.

Jeg har bedt dem bage 2 helt ens brød, men det ene med enzymer og tage et billede af resultatet.

Testen kan ses her http://grillklubben.dk/forum/viewtopic.php?f=54&t=2706

Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten.

Peter Ålbæk Jensen er en god ved af grillbutikken, og her kan i se ham filosofere over bageenzymerne

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Se også denne dokumentar på DR hvor de afprøver bage enzymer http://www.dr.dk/tv/se/madmagasinet-bitz-frisk/madmagasinet-bitz-frisk-3

Netto Indhold: 300g

Til ca. 50 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 300 rundstykker.

Dosering: 1,5 - 2,0% af melets mængde.

Holdbarhed 24 måneder.

Holdbarhed efter åbning: 12 måneder.

Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur.

Indeholder: Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten.  Enzymerne er fremstillet af Danisco og består af modificerede mikroorganismer.      

Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur